Mette Odgaard er Sprog til Tiden. Jeg er cand.mag. i engelsk, erhvervssproglig korrespondent og har videreuddannet mig inden for journalistik. Desuden har jeg 20 års erhvervserfaring med oversættelse og kommunikation for større, internationale virksomheder i København og Aarhus – Crisplant, Danisco, Tetra Pak, DFDS Transport, Ernst & Young, SONY – og har arbejdet inden for turistbranchen og med undervisning af både børn og voksne.

Jeg styrer Sprog til Tiden og klarer selv alle opgaver på dansk og engelsk. Mine specialer er tekster inden for kreativ marketing, erhvervssprog, journalistik og turisme. Øvrige genrer og sprogkombinationer kan jeg også løse via et netværk af håndplukkede sprogfolk.

Jeg er din eneste kontaktperson hele vejen. Og den nære relation garanterer dig samme høje kvalitet hver gang og hurtig responstid. Og gør mit arbejde sjovere! Derfor har flere af mine kunder været med fra start.

Sprog til Tiden har hele verden som arbejdsplads, men opererer fra en bjælkehytte i Læsø Klitplantage. Her er masser af ro og plads til at skabe kreative løsninger fra min højteknologiske platform. Jeg arbejder med oversættelsesværktøjerne Trados Studio og Memsource. Og fra oktober 2017 kører jeg på Danmarks hurtigste fibernet!

Mens jeg slapper af med skovfitness, løb, mtb og vinterbadning.

Desuden arbejder jeg med lokal erhvervs- og turismefremme:

  • Læsøs tangtage, hvor jeg redigerer siden www.tangtag.dk for Læsø Museum
  • Bestyrelsesmedlem i Læsø Turist- og Erhvervsforening
  • Aktiv på Facebook med siderne Appetit på Læsø og Sommerleg på Læsø