Korrektur kan både være ren grammatik og kommaer samt en mere gennemgribende sprogrevision. Her omskrives forkerte og uheldige formuleringer, og teksten rettes ind, så du rammer den ønskede målgruppe og sproglige stil. Du sætter selv rammen for dine behov.

Korrektur læses på både danske og engelske tekster. Andre sprogkombinationer tilbydes via netværk.

  • Den rene. Her fokuserer jeg på ren grammatik. Er der stavefejl, er kommaer og anden tegnsætning korrekt, mangler der nogle ord i sætningen? Og jeg er skarp! Jeg finder altid noget.
  • Den redigerede. Jeg retter alle grammatiske fejl og redigerer samtidig i din tekst, så uheldige formuleringer ændres til tydeligt sprog, og så sproget flyder lettere. Det er også dette produkt, du skal vælge, hvis du har brug for andre øjne på dine tekster.
  • Den rammende. Her får du ren grammatik og en tekst, der både er redigeret OG tilpasset den ønskede målgruppe. Der er stor forskel på, hvordan du skal formulere dig, når du vil sælge dansk design, og når du vil sælge logistikløsninger til en virksomhed. Den tilpasning af sproggenre og ordvalg klarer jeg for dig. Så du rammer ind lige dér, hvor det sælger!

Jeg læser korrektur på fagbøger inden for journalistik og sprog for Forlaget AJOUR og videnskabelige artikler for DMJX, herunder Journalistica.

Og for virksomheder på tekster til hjemmesider, salgsbrochurer og PR-materiale, for Dansk Center for Undervisningsmiljø (DCUM), på EU-ansøgninger for Læsø Kommune og mange flere.

“Tak igen – det er bare vildt, hvad du får øje på!” Selvfølgelig skal du gøre dig bemærket med nogle nørdede kommentarer! Tusind tak – nogle af dem har vi selv rettet i mellemtiden, men der er forbløffende mange vigtige fejl og pointer, vi ikke har været opmærksomme på. Jeg holder ekstra meget af den på side xx, hvor der står “Lær at sætte kommaer …” efterfulgt af en kommafejl!
Teddy Petersen, forlagschef.

  Timepris: 550 kr. ekskl. moms