Sprog til Tiden arbejder med oversættelse, tekstforfatning, korrektur og omskrivningsopgaver for større B2B-kunder, forlag, offentlige institutioner, oversætterhuse og lokalt omkring erhvervsfremme og turisme.

Et typisk opgaveforløb starter over en e-mailkommunikation, hvor vi aftaler pris og deadline. Priser for de enkelte produkter fremgår nedenfor.

Som fast kunde hos Sprog til Tiden kan du forhandle dig frem til fordelagtige priser. Det afhænger af mængden. Og jeg lover dig et tæt parløb omkring opgaverne og altid samme høje kvalitet – og samme sprogmenneske hver gang for dansk og engelsk. Har du brug for andre sprog, har jeg dygtige folk i mit netværk.

Tekster modtages og leveres typisk over e-mail. Men for nogle kunder arbejder jeg også direkte på deres server. Det giver mange fordele for dig som kunde. Og selvom jeg har kontor i det absolutte vandkantsdanmark, kan du være helt tryg ved forbindelsen – til oktober får jeg nemlig Danmarks hurtigste fibernet!

Oversættelser kan jeg modtage og levere i følgende filformater:

  • Word
  • Excel
  • PowerPoint
  • InDesign
  • PDF

Som regel sørger mit oversætterprogram for samme formatering, når du får opgaven tilbage, men ikke altid. Så den garanti kan jeg ikke give dig. Til gengæld betaler du kun for oversættelsen og kan i de fleste tilfælde altså spare tid til eksempelvis grafikerens arbejde.

Der kan selvfølgelig være tilfælde, hvor arbejdet med at kopiere og indsætte tekst, typisk i et Excel-ark, bliver for omfattende. Så aftaler vi timebetaling for det ekstra tidsforbrug. Ved opgaver, der varer under 1 time, har jeg en minimumstakst på 1 times arbejde. Se priser under de enkelte produkter.

Sprog til Tiden er dækket ind af en professionel ansvarsforsikring. Og jeg arbejder ofte under en fortrolighedserklæring (NDA) med mine kunder.