En underskov af sprog

Posted by on sep 15, 2015 in Ikke kategoriseret | No Comments

Sprog tiSprognetværkl Tiden har specialiseret sig i sprogene dansk og engelsk med tekster inden for kreativ marketing, business og turisme. Men der er stort set ingen grænser for, hvad jeg kan tilbyde af sprogløsninger.

Et elektronisk netværk og et godt sprognetværk åbner op for en mangfoldighed af sprogkombinationer og tekstgenrer: Den tekniske manual, der skal oversættes fra tysk til dansk. En ny kontrakt, der skal tegnes med en spansktalende eller kinesisk forretningspartner. Et nyt eksporteventyr i Norge, hvor jeres hjemmeside skal oversættes og tilpasses det norske marked. Eller et nyt slogan og nye tekster til jeres brochure eller hjemmeside.

Ét kontaktpunkt – flere løsninger Virksomheder i dag har brug for en skriftlig identitet, der afspejler både produkter og de værdier, som adskiller dem fra konkurrenterne. Mange små og mellemstore virksomheder har ikke behov for en sprogmedarbejder på fuld tid. Her kan løsningen være Sprog til Tiden. Jeg klarer jeres skriftlige kommunikation sammen med mit netværk af andre selvstændige oversættere og tekstforfattere. Sådan får I altid den bedste sproglige kvalitet. Og I kan nøjes med én kontaktperson, som sørger for, at jeres ordre bliver udført på professionel vis og til tiden.

Spar tid og penge – send dit sprog ud af huset.

Velkommen!